Disse lar seg ikke stoppe av flystreik
Else Bersvendsen, Marion Klette og Karl Martin Andersen har satt seg i bilen for å rekke generalforsamlingen i DNT. Sistnevnte ser ikke helt fornøyd ut. Foto: privat

Disse lar seg ikke stoppe av flystreik

Skrevet av: Kristine Kihle 11:38 26. april 2019 , kategori: Nyhetsarkiv

Nord-Norges delegater til generalforsamlingen i DNT har satt seg i bilen.

I morgen er det generalforsamling i DNT. SAS er kastet ut i streik. Norwegians ruter fra nord til sør er fullbooket. Det er ingen ledige plasser på toget. Hva gjør du da? Jo, da leier du en bil og tar landeveien fatt…

– Vi har akkurat satt oss i bilen. Dette ble bråbestemt. Jeg vet ikke helt hva jeg har pakket. Det kan være både bikini og skisko i kofferten. Vi får si; «det blir vel med denne generalforsamlingen, som med samlingen på Eidsvoll i 1814, de lengst nordpå rekker ikke fram», sier Marion Klette og slår latterdøra på full gap.

Hun lar seg ikke stoppe så lett, selv om hun akkurat har kommet hjem fra Oslo. Onsdag tok hun turen til Bjerke, der hun fikk se Ursula Horse trave først over mål.

– Jeg er første vara, men steppet inn da en av de valgte delegatene ikke fikk mulighet til å reise på grunn av flystreiken. Vi prøvde å få billetter med Norwegian, men alle ruter er fulle. Else Bersvendsen (styremedlem i NNTF), Karl Martin Andersen (leder i Bodø travlag) og jeg har startet turen fra Bodø, også skal vi plukke opp Odd Geir Olsen (styremedlem i NNTF) i Mo i Rana, forteller Klette til tgn.no.

Turen fra Bodø til Oslo tar omlag 16 timer. Trioen regner med å være fremme i natt.

– Vi har 1263 kilometer for å nå fram. Hva gjør man ikke for travet? Det er jo ikke stort mer en kjøring for å starte i hverdagstravet i nord, sier Klette.

Det er ikke første gang at det har vært utrfordringer for delegatene å komme seg fra nord til sør i forbindelse med generalforsamlingen i DNT.

– Da Merete Johansen ble valgt til leder, var det vulkanutbrudd og mange stod askefast. Den gangen kjørte vi også bil, minnes Marion.

Nord-Norge har til sammen åtte delegater. De fire andre hadde booket billetter med Norwegian, og skal ikke ha problemer med å komme seg til Gardermoen.

Les også: GF i DNT: Midt-Norge er størst

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013