Trekampen er full i gang
Team Midt-Norge på grilling i går kveld. Tuva Marie Groven, Gunhild Marie Groven, Guro Mogset og Ingrid Mogset på høyre side av bordet. Foto: Aina Skiaker

Trekampen er full i gang

Skrevet av: Kristine Kihle 08:15 27. april 2019 , kategori: Øvrig

BIRI: Ponnikusker fra elleve travforbund er samlet til trekamp ved Mjøsa i helgen. I dag er det agility. I morgen er det travløp. I går var det quiz – og hjemmelaget tok første stikk.

– Det er elleve påmeldte lag. (Kun Rogland som ikke stiller). Det er vi godt fornøyd med. Opplegget vil bli ganske likt som tidligere år; det er tre ponnikusker på hvert lag. De konkurrerer i både quiz, agility og løp. Deltagerne samler poeng gjennom hele konkurransen, og det er laget med flest poeng til slutt som vinner, forteller ponniansvarlig i DNT Tove Onshuus.

aina_skiaker_3127.jpg
Tove Onshuus (til høyre) er ponniansvarlig i DNT, mens Aina Skiaker er lagleder for hjemmelaget. Hun har akkurat kommet hjem etter tre måneder hos Marcus Melander i New Jersey. Hva Onshuus driver med her? Jo, hun deler ut velkomstgaver til alle deltagerne i trekampen. TGN-foto/KK

quiz_3167.jpg

Hjemmelaget, som også er tittelforsvarer, gikk til slutt gikk seirende ut av første del av trekampen som var en quiz. Biri-laget består av Andrine Nordhagen, Hannah Osmark og Henrik Kihle. Foto: Tove Onshuus

I går kveld var det grilling (sponset av Biri og Snertingdal travlag) og første del av konkurransen – som var en quiz. Hjemmelaget trakk det lengste strået i går. I dag er det ulike aktiviteter for deltagerne i trekampen.

– Hovedaktiviteten er agility. Dette er en hinderløype hvor ponnikusken leder ponnien fra bakken, og det er om å gjøre å komme seg gjennom løypa på kortest mulig tid. I denne konkurransen går det unna, sier Onshuus.

vestenfjeldske_3156.jpg
Team Vestenfjeldske består av (fra venstre) Amanda Miljeteig Hegland med Isilon Alasse, Andreas Wassberg og Mazetti og Tomtebo Harry og Nathalie Damm Larsen. Lengst til høyre Bebi fra Hauge og Anna Sofie Steinsland. TGN-foto/KK

I morgen er det løp og da er det ikke bare «trekamp-ekvipasjene» som skal i aksjon.

– Vi arrangerer en hel løpsdag med kun ponniløp. Det skal kjøres 20 løp! I fjor var det rundt 80 påmeldte ekvipasjer og i år er det 115. De aller fleste skal kjøre to løp hver, sier Onshuus og legger til:

– Det aller viktigste er at vi skal ha det sosialt og trivelig sammen.

Programmet for søndagens løp ligger her.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013