Er kombinasjonen kjøkken og trav en vinner? Denne duoen er overbevist
Yvonne Sommer Edvartsen og Kathrine Jakobsen går nye veier for å skape blest om kjøkkenbutikken. Foto: privat

Er kombinasjonen kjøkken og trav en vinner? Denne duoen er overbevist

Skrevet av: Kristine Kihle 15:56 16. juni 2019 , kategori: Nyhetsarkiv

To sprelske jenter fra Skien har bestemt seg for å bruke en travhest til å markedsføre kjøkkenbutikken sin.

– Dette startet med at Pål Eilertsen, som er samboeren min, og jeg ønsket å kjøpe en hest sammen. Jeg har drevet med trav på hobby-basis i flere omganger, mens Pål stort har stort sett har hatt et forhold til hest og trav gjennom spillet, forteller Yvonne Sommer Edvartsen.

Pål Eilertsen jobber hos Øivind Grøstad og travfakta.no. Yvonne Sommer Edvartsen driver kjøkkenbutikk Designa Skien i Skien.

– Vi fikk låne Magnifique SE, og valgte å bedekke med Sebastian K og dette begynte jeg å prate om på jobben. Jeg eier kjøkkenbutikken sammen med Kathrine Jakobsen. Etter at jeg fortalt henne om dette og om hvor gøy dette kom til å bli, ble det helt naturlig å spørre om ikke hun og samboeren ville bli med på eventyret, forteller Yvonne Sommer Edvartsen.

Hun fortsetter:

– Etter hvert begynte vi å snakke om at hesten kunne fungere litt som butikkens maskot. Lokalt er Kathrine og jeg kjent for å være to kjøkkendesignere som alltid gjør en del sprell rundt – og i butikken vår. Dette for å skape positiv energi. Vi begynte derfor å se muligheten for å trekke hesten inn i jobben, hvor den kan være et positivt tilskudd når vi skaper eventer for kundene våre. Hvor for eksempel årets julekort, kan bli erstattet med årets grøtfest i stallen hvor alle kan få hilse på hesten vår og ha en hyggelig førsjulsdag. Til slutt var de overbevist, Kathrine Jakobsen og hennes samboer Bjørn Vegard Christensen kjøpte seg inn i eventyret.

– Så fra nå av vil vi gi alle våre følgere på sosiale medier et innblikk i vår kjøkken-hverdag, så vel som vår trav-hverdag når veien går videre med hesten vår. Kathrine og jeg går nå inn for å temme, kjøre inn og trene denne hesten . Vi er overbevist om suksess, sier Yvonne Sommer Edvartsen.

IMG-20190611-WA0013.jpg
Det er denne frøkna som skal bli maskotten til kjøkkenbutikken i Skien. Foto: Yvonne Sommer Edvartsen

Føllet kom til verden 11. juni på stallen til Hans Røed i Drøbak. Magnifique SE (e Love You), som selv tjente 684 436 kroner og vant ti løp 58 starter, fikk et hoppeføll.

– Vi hadde fulgte med på fødselen via et kamera som vi innstallerte i boksen, og Pål og jeg var tilstede og tok i mot vidunderet. Det var en fantastisk opplevelse, og ut kom det et velskapt langbeint hoppeføll. Dette skal vi fortelle om på vår Facebook-side. Det neste blir en offisiell navnekonkurranse hvor det også vanker premiering av beste forslag, sier Yvonne Sommer Edvartsen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013