Hvor god er Märtha Louise til å rygge med bil og henger?
Søndag skal Märtha Louise delta i en ryggekonkurranse på Øvrevoll. Foto: Oppegård Avis

Hvor god er Märtha Louise til å rygge med bil og henger?

Skrevet av: Kristine Kihle 13:16 19. august 2019 , kategori: Nyhetsarkiv

Det får du svaret på til søndag. I forbindelse med Derby på Øvrevoll hun opp i en ryggekonkurranse.

Søndag er det DerbyØvrevoll. Hest360’s Märtha Louise og Fords administrerende direktør skal møte åtte «ryggespesialister» for å avgjøre hvem som er Norges beste til å rygge med hestehenger.

– Jeg kjenner det kribler i magen og at jeg er litt nervøs. Finalistene er garantert klare for å prøve å slå meg og Ford-sjef Per Gunnar Berg, men jeg skal stå imot så godt jeg kan, uttaler Märtha Louise i en pressemelding.

Sammen med Ford Motor Norge har Hest360 siden november i fjor invitert til ryggekonkurransen #Hest360FordChallenge. De åtte deltakerne med de beste tidene møtes i den store finalen under Norsk Derby på Øvrevoll 25. august.

– Det blir spennende å møte de andre finalistene. Mens Märtha Louise og jeg har vært forhåndskvalifiserte, har de andre finalistene sloss om plassene med de mange som har prøvd seg på løypa de siste månedene. Det gjør oss i beste fall til outsidere i denne ryggekonkurransen, sier Per Gunnar Berg som er administrerende direktør i Ford.

– I likhet med Märtha Louise er vi i hestemiljøet glad i både hester og hestekrefter. Vi har tidligere gjennomført delfinaler i ryggekonkurransen her på Øvrevoll. Det ble så godt mottatt at vi er glade for å kunne vise publikummet vårt selve finalen også, sier Thomas Gjelsås, direktør på Øvrevoll Galopp.

Vinneren av den nasjonale kvalifiseringen til ryggekonkurransen er Anne Lene Øysæd fra Sandnes i Rogaland. Jeanette Vagle, også fra Sandnes, tok 2. plassen, mens Thomas S. Kristiansen fra Øvrevoll fikk den siste plassen på pallen. De andre som kvalifiserte seg til den store finalen er: Hans Christian Valstad (Øvrevoll), Rune Samnøy (Fusa, Hordaland), Kenneth Hovland (Egersund, Rogaland), Martin Østerdal (Øvrevoll) og Bjørn Thomas Laagård (Sørreisa, Troms). Vinneren av ryggekonkurransen får låne en Ford Ranger i seks måneder, i tillegg til diverse klær og rideutstyr fra Kingsland til en verdi av 10 000 kroner.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013