Campo Bahia strålte

Campo Bahia strålte

Skrevet av: Daniel Hansen 19:35 21. august 2019 , kategori: Sport

Jägersro: Det kjøres kvalifiseringer til Derby og Derbystoet på Jägersro i kveld.

Det kjøres seks kvalifiseringer til Derby og seks kvalifisering til DerbystoetJägersro i kveld.

Kvalifiering en for hingstene: I den første kvaliferingen for hingstene var det favoritten til å ta hjem finaleseieren som var favoritt til å vinne, selv fra åttendespor. Campo Bahia (e Muscle Hill) ble satset offensivt med og det ble tidlig tet for storfavoritten som siden hadde full kontroll til overlegen seier. Flight Dynamics ble toer og er også klar for finalen.

Kvalifisering to for hingstene: Global Wise Guy (e SJ’s Caviar) kom seg tidlig til tet og hadde siden full kontroll til seier. Med til finalen kom også Kennedy (e Joke Face) fra annet utvendig. 

Kvalifisering tre for hingstene: Global Welcome kom seg til tet og siden hadde SJ’s Caviar-sønnen kontroll til seier uten å spudle. Alone (e Maharajah) spurtet som en vind til annen og er også klar for finalen. 

Kvalifisering fire for hingstene: Attraversiamo er sett på som det største motbudet til Campo Bahia i finalen og inn på oppløpet koblet også Kiss Francais-sønnen grepet på ledende Cab Lane. Fra annet utvendig kom dog Ferrari Sisu i voldsom form og 100 meter fra mål koblet Djali Boko-sønnen seiersgrepet. Attraversiamo ble toer og er også klar for finalen. 

Kvalifisering fem for hingstene: Inti Boko vant Kriteriet i fjor, men før Derby-kvalifiseringen i kveld hadde Chocolatier-sønnen kun startet en gang hvor han galopperte. Det gjorde dog ingenting for Inti Boko som vant lett fra tet foran Smokin Joe (e Lavec Kronos) som også er klar for finalen.

Kvalifisering seks for hingstene: I den siste kvalifiseringen for hingstene kom det en ordentlig skrell da Roofie (e Andover Hall) spurtet inn til seier foran Pinto Boko (e Maharajah) som også er klar for finalen. 


HOPPENE

Kvalifisering en for hoppene: I den første kvalifiseringen vant dronningen i årgangen Activated (e Jocose) etter å ha tatt over teten etter 600 meter, Med til finalen kom også Valetta (e Going Kronos).

Kvalifisering to for hoppene: I den andre kvalifiseringen til Derbystoet var det Staro Miami som gikk til topps, men det så mørkt ut for SJ’s Caviar-datteren i siste sving etter en tøff tur den siste 800 meteren. Fanny Chenal ble toer fra tet og er også klar for finalen.

Kvalifisering tre for hoppene: I den tredje kvalifiseringen vant det nok en favoritt. Conrads Rödluva tok over teten 800 meter fra mål og siden hadde SJ’s Caviar-datteren kontroll til seier foran Miss Sober (e Joke Face) som hang med så godt hun kunne til annen.

Kvalifisering fire for hoppene: I den fjerde kvalifiseringen for hoppene følte spillerne at det var jevnere enn i de tre første kvalifiseringen, men favoritten gikk til topps der også da Hankypanky Rubyred (Love You) tok seg av løpet knepent fra dødens foran Adi Gallia (e Raja Mirchi) som spurtet fort til annen fra lederryggen. Felicity Shagwell mistet finaleplass knepent fra tet.

Kvalifisering fem for hoppene: Aleppo Pine kom seg til tet tildig, men så kom det en frisk Zeta Kronos opp på utsiden og det ble siden posisjonsbytter. Siden hadde Maharajah-datteren full kontroll til seier fra tet foran Zeta Kronos (e Donato Hanover) som spurtet inn til annenplass og finaleplass etter å ha angrepet 150 meter fra mål.

Kvalifisering seks for hoppene: I det siste kvalifisieringsløpet for hoppene var det Racing Brodda (e Prodigious) som vant løpet etter å ha blitt sendt fram til dødens runden igjen. Toer ble Call Me Brodda (e Maharajah) og hun er også klar for finalen. Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013