Kom med som reserve, vant 107 000: – Ekstra gøy å overraske
Tahiti Lady, her med Åsbjørn Tengsareid. Foto: hesteguiden.com

Kom med som reserve, vant 107 000: – Ekstra gøy å overraske

Skrevet av: Line Bjølgerud 10:37 25. august 2019 , kategori: Sport

Tahiti Lady kom med som reserve i Summer Meeting Copenhagen-finalen som ble kjørt på Charlottenlund i går. Der overrasket hun spillerne mer enn Asgeir Rambjør.

Easy To Win ble én og Jetske Beemd to i Summer Meeting Copenhagen-kvalifiseringen på Bjerke 7. august. Kretsen rundt førstnevnte takket nei til finaleplassen, dermed ble den tildelt tredjehesten Tahiti Lady

– Det var flaks for meg at jeg ble oppringt og spurt om å delta da én trakk seg. Jeg sa ja direkte, for jeg mente at min hest er like god som de andre, sier Nittedal-amatøren Asgeir Rambjør.

Det fikk han rett i. 5-årige Tahiti Lady vant på 13,6a/2000 til 56,7 i vinnerodds. Førstepremien var på 80 000 danske kroner, eller omtrent 107 000 norske kroner. Frode Hamres Jetske Beemd ble første utenom premierekka. 

– Jeg visste at formen hennes er stigende. Jeg har hatt henne siden høsten som 3-åring, og hun var vært veldig god når hun har vært god. Men så har hun falt gjennom etter noen løp og vært borte i flere måneder. Vi har funnet ut at hun har hatt dårlig proteininntak, og har fått orden på det nå. Nå har hun vært god i det siste. Derfor visste jeg at hun ville gjøre et bra løp, men at hun skulle vinne når det er over 100 000 i førstepremie kan man ikke regne med, sier Rambjør til TGN mens han kjører gjennom Sverige søndag formiddag. 

– Det var en veldig artig opplevelse, å vinne på en sånn dag med så mye folk på banen. Det er dessuten ekstra gøy å overraske litt. Nå fikk hun en del penger på seg, så jeg må hjem å tenke litt på veien videre. Jeg kikker litt mot Sverige hvor det er mye å kjøre om, legger han til. 

Stallformen er god, for Exciting Chip har vunnet V75 i Norge og gjort det bra i Sverige i år mot tøff motstand. Jolanta tok fire seirer i vinter. 

– Dette har vært en kjempesesong for min del. Jeg håper flyten fortsetter litt tid, for dette er moro! Tahiti Lady er den av mine som har størst kapasitet i utgangspunktet. Jeg tror vi skal få det moro framover, sier 57-åringen fra Nittedal. 

Skjermbilde_2019-08-25_kl._10.36.18.png
Asgeir Rambjør med Exciting Chip som vant hoppedivisjonen på Forus i juni. Foto: hesteguiden.com

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013