Oppskriftsmessig blant hoppene
Nordli Alma og Jomar Blekkan var en av forsøksvinnerne tirsdag kveld.

Oppskriftsmessig blant hoppene

Skrevet av: Lasse 19:38 27. august 2019 , kategori: Sport

Bjerke: Tre favoritter innfridde i kvalifiseringene for Hoppe-Kriteriet for kaldblodshestene. Alle imponerte på hver sin måte. Saken er oppdatert med finalefeltet klart.
I det første av de tre kvalifiseringene i Hoppe-Kriteriet for kaldblods, var det som ventet Brenne Berna som var tidlig i tet for trener Øystein Tjomsland. Hun fikk bestemme til 30,5/500 og 31,1/1000. Skikkelig fart ble det den siste halvrunden. Brenne Berna la inn 1.20 siste 500 og kom ensom til mål på 27,1a/2100. Stas Eldi var sikker toer fra lederryggen. Elsa og Suksess Terta holdt farten bra til de to siste finaleplassene:
- Brenne Berna var veldig fin og opptrådte rolig i tet. Hun fikk strekke på seg til slutt for å få en blåser foran finalen. Det ble veldig enkelt. Hun er bra, sa Øystein Tjomsland som fortsatte suksessen fra kvelden før.

I det andre forsøket var det som forventet Alfa Lina som tok teten foran Nordsjø Vinni. Det ble et jevnt hardt tempo. Nordsjø Odin fikk sjansen ut mot oppløpet og ble lagt i angrep, men Alfa Lina svarte sikkert opp for Lars-Erik Karlsson og noterte 27,0a/2100. Nordsjø Vinni klar toer, mens Grude Bambi var tapper treer fra dødens. Haslistjerna sørget for nok en Tjomsland-finalist da hun spurtet inn til fjerde fra fjerde innvendig:
- Jeg er en bonde fra Helsingland. Det var cirka 55 mil til Bjerke og vi dro klokka fem på morgenen i dag. Første gang jeg var på Bjerke, så det ble seier i første forsøk. Det blir stort å komme tilbake til finalen. Alfa Lina er en fin traver. Jeg tror det var mer igjen, for hun blir litt bekvem i tet, sa Karlsson.

Det tredje forsøket fikk Søta ØK som anfører med 25,2/500 og 26,3/1000. Fra annet utvendig ble storfavoritten Nordli Alma lagt i angrep av Jomar Blekkan i siste sving. Søta ØK feilet som slått i brekken. Vinnas Titania var tapper toer fra dødens, men i suveren stil spant Nordli Alma inn til seier på 28,0a/2100. Med til finale kom også Holter Oda og Theofaksa etter smygreiser innvendig:
- Nordli Alma er ingen enkel dame. Hun er hissig, så jeg kunne tenkt meg et litt hardere tempo. Men det blir det nok i finalen. Jeg frykter først og fremst galoppen i finalen, sa Blekkan.

Finalefeltet:
1 Nordli Alma
2 Brenne Berna
3 Alfa Lina
4 Vinnas Titania
5 Grude Bambi
6 Elsa
7 Holter Oda
8 Theofaksa
9 Stas Eldi
10 Nordsjø Vinni
11 Haslistjerna
12 Suksess Terta

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013