Så var Gundersen-stallen i gang!
Stilige Iggy BR var imponerende vinner i sitt forsøk for Magnus Teien Gundersen.

Så var Gundersen-stallen i gang!

Skrevet av: Lasse 21:50 27. august 2019 , kategori: Sport

Bjerke: Fire kvalifiseringer er kjørt til varmblodskriteriet. Det kan fort bli en duell mellom to topphester fra stallen til Geir Vegard Gundersen i finalen.
I den første av fire kvalifiseringer til varmblodskriteriet ble det en overraskende seier til Easy Winner/Eirik Høitomt. Hesten ble styrt ned i ryggen til ledende Strong Pepper i første sving. Farten var 13,4/500 og 16,1/1000. Det utartet seg til et speedoppgjør. Dream Creation og Te Amo Corazon kom i fin fart i siste sving. Easy Winner kom seg også ut. Det var sistnevnte som trakk det lengste strået og vant på 14,6a/2100. Marius Høitomt er trener av hesten som pappa Eirik kusket:
- Det er Marius som gjør det meste av jobben. Jeg bidrar litt om han ringer. Hesten var positiv da han satt fast tredje sist, mens han hadde feilet to ganger etter det. I dag ble det avgjørende med et fint opplegg, sa landschampion Eirik Høitomt.

Etter at Stall Gundersen måtte stryke Irwin BR i det første forsøket, var det gledelig at Ivan BR kunne ta seg sikkert av det andre forsøket for Magnus Teien Gundersen. Etter en rolig innledning var ekvipasjen i tet i den andre svingen. Thai Eros, som slapp til vinneren, ble styrt ut i siste sving og var god toer. Tapper tredje var Admiral Knick etter tredjespor fra siste bortre og inn. Vinnertiden ble 13,8a/2100:
- Jeg kjørte fram. Det hadde ikke vært noen krise om vi hadde blitt svart opp, men det ble lettere fra tet. Hesten tåler å gjøre mye selv, han har stort sett gått i dødens. Jeg kjente i dag at han kan løse. Dro ikke skylappene i dag. De reagerer han veldig på, sa Magnus Teien Gundersen etter seieren.

Photo Fighter var en noe overraskende vinner av det tredje forsøket. Bjørn Duestad serverte sin hest et flott løp i tredje utvendig. Angrepet ble satt inn i siste sving. Det ble ganske så lett til slutt. Gliding Sun kom seg løs og spurtet fint til annen, mens favoritten Custom Colt ble tredje etter reise i dødens/annet utvendig. Vinnertiden ble 15,1a/2100:
- Det var utrolig gøy. Photo Fighter har vist bra stigning. I dag vant han fryktelig lett. Det er litt å gå på, for jeg dro ikke øreproppene i dag, sa Bjørn Duestad.

Deretter ble det nok en seier for Stall Gundersen. Iggy BR fikk overta tidlig fra Chinetti. Etter en rask avslutning ble det en suveren seier på sterke 13,6a/2100:
- Deilig at begge hestene er videre. Vi hadde god tro i dag, sa Magnus Teien Gundersen.
- Det er vanvittig drag i Iggy BR. I finalen kjører jeg Ivan og Magnus kjører Iggy, sa trener Geir Vegard Gundersen

Finalefeltet:
1 Easy Winner
2 Iggy BR
3 Ivan BR
4 Dream Creation
5 Thai Eros
6 Chinetti
7 Kvåles Ruin
8 Custom Colt
9 Photo Fighter
10 Gliding Sun
11 Te Amo Corazon
12 Admiral Knick

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013