– Steng ned nettpiratene
– Steng ned sidene til de utenlandske spillselskapene, sier stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås (Ap). TGN-foto/HAH

– Steng ned nettpiratene

Skrevet av: Truls Pedersen 22:41 27. august 2019 , kategori: Øvrig

– Jeg mener nå må nok være nok. Geoblokkér de utenlandske spillselskapene og forhindre dem fra å operere i Norge, sier stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås (Ap) som leder Hestesportens støtteforening på Stortinget.

I kjølvannet av de utfordringer som hestesporten den siste tiden har eksponert overfor både politikere og byråkratiet, reagerer stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås skarpt på situasjonen.

– Jeg forutsetter nå at departementet og statsråden ser dette i en helhet. Vi kan ikke drive en politikk der man med åpne øyne flytter spill fra lovlige aktører over til de utenlandske spillseskapene uten lovlig virksomhet i Norge, sier Lauvås. Han fortsetter:

– Jeg mener at nå må myndighetene finne fram storslegga. Det må finnes tekniske løsninger som kan forhindre de utenlandske spillselskapene fra å operere i Norge. Vi vet at geoblokkering fungerer. Det er det eneste virkemiddelet som vil virke mot disse selskapene, mener stortingsrepresentanten fra Østfold.

POLITISK ENIGHET
– Det er en tverrpolitisk og sterk enighet om at enerettsmodellen i Norge skal bestå. Da kan ikke politikken gjøre det så vanskelig for konsesjonshaverne at de taper i kampen mot de ulovlige spillselskapene. De utfører haiangrep mot Rikstoto hver eneste dag. De gir null igjen til formålet og bare fyller eiernes lommer, sier en engasjert Stein Erik Lauvås som leder Hestesportens støtteforening på Stortinget.

– Hva vil du konkret gjøre for å påvirke i denne saken?

– Dette snakkes det om på Stortinget. De meningene jeg fronter her er i utgangspunktet mine personlige meninger, men jeg kommer til å be statsråden og departementet om å ta seriøse grep for å løse denne situasjonen. Jeg mener tiden er inne til stenge ned nettsidene til de ulovlige spillselskapene i Norge. Det er teknisk mulig. Det krever bare politisk mot, sier Stein Erik Lauvås.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013