Geir Flåten: – Jeg vet ikke hvordan det går
Galileo og Geir Flåten har en spennende oppgave foran seg på Klosterskogen i kveld. TGN-foto/KK

Geir Flåten: – Jeg vet ikke hvordan det går

Skrevet av: Kristine Kihle 12:47 29. august 2019 , kategori: Sport

Geir Flåten har lagt Kriterie-drømmen med Partyman bak seg. I kveld skal Galileo opp til bevis over 1300 meter.

Galileo ( e Järvsöfaks u Tangen Pia) står ytterst bak bilen, ettersom det er spor etter grunnlag i det spesielle løpet som kjøres som V65-2 på Klosterskogen i kveld.

– På papiret ble det et morsomt løp, men jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå for seg. Det var mange gode sprintere på farten. Jeg håper de kniver lenge nok om teten. Det er vår sjanse fra spor åtte. Tyri Loke (e Odins Kjempe u Tyri Fera) skal ut i samme løpet. Han er i hysterisk form. Hva han kan klare, er avhengig av hvordan han kommer inn i løpet. Det blir et løp hvor posisjoner og tempo vil avgjøre. Maks Mollyn, Stumne Scott og Norheim Jærv er alle raske fra start. Kolle har også en rakett (Myhreng Brage) , sier Geir Flåten som fikk seg en på tryne tidlig i uken da han måtte stryke Partyman (e Yarrah Boko) fra kvalifiseringen til Kriteriet.

– Det er utrolig kjedelig, men det nytter ikke å gjøre noe annet enn å ta til fornuften å sto over. Det er ikke noe alternativ å starte, da ødelegger man bare hesten. Jeg har allerede begynt å tenke på 4-årssesongen, sier Flåten til tgn.no.

partyman_2764.jpgPartyman har fått en blødning ved gaffelbåndet etter å ha påført seg selv et spark i luftegården. TGN-foto/KK

– Hva var det som skjedde?

– Han fikk en hevelse på frambeinet etter at han herjet i luftegården og klinket bortpå seg. Han har et ømt punkt ved gaffelbåndet og der er det en flekk på ultralydbildene. Det er ingen store greier, men nok til at han er satt på sidelinjen. Jeg kommer ikke til å stresse for å få ham i gang igjen, sier Flåten som har en Derby-finalist i form av Aasvind som holdt koken til tredje fra tet i kvalen.

– Han tapte for to gode hester (Vestpol Kongen og BW Rune), så det var godkjent. Han er en av de som er på vei opp og skal kunne følge opp framover, sier Flåten som har én hest til på startstreken i kveld.

3-årige Prins Isak (e Gonagas u Elding Terna) jager karrierens første seier.

– Den kommer ikke i kveld. Trø Loke til Tengsareid kan vi ikke gjøre noe med, men jeg har håp om en trippelplass. Prins Isak er bedre enn det han viste sist, så vi får henge på Tengs‘n, sier Geir Flåten.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013