Bruktmarked til inntekt for Kreftforeningen
Sik ser handlenettene ut. Foto: Privat.

Bruktmarked til inntekt for Kreftforeningen

Skrevet av: Oda Nakken 13:25 01. september 2019 , kategori: Sport

I år gjentas suksessen fra for to år siden, og det arrangeres bruktmarked med hesteutstyr i forbindelse med V75-kjøringen på Momarken 19. oktober. Inntenktene går uavkortet til Kreftforeningen, og allerede nå er salget av spesialdesignede handlenett i full gang.

Annett Skuterud Gulbrandsen er en av damene som har jobbet med å samle inn hesteutstyr til bruktmarkedet som skal arrangeres på Momarken travbane 19. oktober. 

– Momarken gikk ut og spurte om noen ville gjøre noe for å samle inn penger til Kreftforeningen denne dagen, og da tenkte vi at vi kunne samle inn utstyr til et bruktmarked. Det er to år siden vi gjorde det sist, og den gangen ble det en suksess. Sist samlet vi inn 60 000 kroner til Kreftforeningen, forteller Gulbrandsen og fortsetter:

– Når inntektene går til en god sak er folk villige til å gi. Vi har fått inn masse fint hesteutstyr, både brukt og nytt. Jeg overdriver ikke når jeg sier vi har fått inn over 20 saler. Dette er noe hestesporten står sammen om. I år vil det også bli runderidning og ponnikjøring hvor inntektene går til Kreftforeningen. 

Prisene er veldig gunstig for kjøper.

– Siden vi ønsker å få solgt mest mulig av utstyret ligger vi nok litt under markedspris for hva som gjelder for bruktmarked. Formålet er å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningen, og da ønsker vi heller å selge mest mulig billig enn å sitte igjen med utstyr. Jeg håper så mange som mulig tar turen til Momarken for å handle hesteutstyr denne dagen. Det er viktig å påpeke at alle inntekter uavkortet går til Kreftforeningn, vi som holder i dette jobber på dugnad, sier Gulbrandsen.

EGENDESIGNEDE HANDLENETT
Dugnadsgjengen har også designet og trykket opp egne handlenett som allerede er i salg.

– Handlenettene har vært veldig populære, og vi har allerede måtte bestille inn flere. Til nå har vi solgt nærmere 300 handlenett. Prisen er 50 kroner hvis du henter selv, og 100 kroner hvis vi må sende. Nettene betales via Vipps til 117869 (Askim Travselskap), og det er bare å ta kontakt med oss via Facebook eller telefon hvis noen ønsker handlenett, sier Gulbrandsen og legger til:

– Vi er tilstede med handlenett på Bjerke under Klasseløpshelgen

SELMER DONERER BILDE
Kolbjørn Selmer har vært så snill og donert bort et innrammet bilde av Looking Superb, og dette bildet skal auksjoneres bort. Auksjonen finner sted på vår Facebookside fra 1. oktober og fram til selve dagen klokken 16, sier Gulbrandsen.

Facebooksiden med bilder av noe av utstyret finner dere her

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013