Løste oppgaven - seier nummer 62 i karrieren
Myr Faksen og Hans Christian Holm, her i mer vinterlige omgivelser, innfridde som favoritt i Bodø søndag.

Løste oppgaven - seier nummer 62 i karrieren

Skrevet av: Lasse 15:02 01. september 2019 , kategori: Sport

Bodø: Årets siste totokjøring i Bodø fikk flere gode vinnere. Mest imponerende var likevel hedershesten Myr Faksen som travet 23,7v/2180 og tok sin 62. seier i karrieren.

Det var slett ikke opplagt på forhånd at Myr Faksen/Hans Chr. Holm skulle hente 80 meter tillegg på vinnerhesten Kor Kosen. Sistnevnte travet i jevnt 1.27-tempo i front for kusk Tina Lagesen. Med kun fem hester i feltet, var Philip Lyn og Myr Faksen oppe bak de tre på strek etter en snau runde. Også på siste bortre fikk Myr Faksen en god rygg ute i banen. Angrepet ble satt inn for fullt ut mot oppløpet. Kor Kosen kunne ikke svare den siste biten. Myr Faksen spant inn til årets sjette seier og nummer 62 i karrieren. Tiden ble fine 23,7v/2180.

Ei som ikke hadde vunnet før, fikk åpnet seierskontoen. Det var 4-årshoppa Sjø Bris. Hun satt fast i Boden sist. Nå ble hun servert en fin reise av Sigmund Jakobsen og viste seg suveren den siste halvrunden. Heidi Gylseth og Charles Evertsen fra Bogøy kan få mye moro med denne hesten. Kusken var veldig fornøyd:

– Hun travet utrolig fint. Var ukomplisert og enkel å kjøre. Jeg satt bare og styrte og hun leverte en fantastisk innsats, sa Sigmund Jakobsen.

Spang Kongen fikk luke fra lederryggen og spurtet inn til en overraskende seier i V5-2 for eier Marlen Øvergård. Zarahs Valentino leverte en meget sterk avslutning til seier for Sven Sturla Knudsen i V5-4. Pinewood Man ledet hele veien for Morten Carlsen i V5-5. Little Red Corvette slo på et feilsteg i brekken, men vi tror uansett ikke han hadde utfordret vinneren. Carlsen ble dermed siste vinner i Bodø denne sesongen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013