Sjef for DNT banedrift

Skrevet av: Kristine Kihle 12:52 06. november 2013 , kategori: Nyhetsarkiv

Kim Are Sveen er konstituert som daglig leder av DNT Banedrift.

Dette meddeler DNT i en pressemelding i dag. De skriver følgende:

Et overveldende flertall på Høstkonferansen i DNT ga på sitt møte forrige helg sterk støtte til «prosjekt Banedrift» og derved DNT styrets vedtak om å implementere en ny organisering av banedriftsapparatet i trav Norge.

Prosjektet har også blitt behandlet i Norsk Rikstoto sitt styre og de har gitt sin formelle tilslutning.

Prosjektet går derfor nå over i en ny fase som handler om implementering. Det er en del praktiske og nødvendige avklaringer av formell art og disse vil man nå gå i gang med. Formelt vil prosjektet styres av en styringsgruppe, som også vil ha representasjon fra banenes styrer. Kim Are Sveen er konstituert som daglig leder av DNT Banedrift. Han vil formelt rapportere til Generalsekretær men i stor grad også forholde seg daglig til styringsgruppen for DNT Banedrift. Det vil snarest mulig settes ned ulike arbeidsgrupper med representanter fra banene involvert som vil se på mulige effektiviseringstiltak, innkjøp av varer og tjenester og mulige nye inntektskilder.

DNT's styreleder Atle Larsen kommenterer:

«Med den sterke støtte vi opplever fra medlemsorganisasjonens representanter, Norsk Rikstoto og LMD skal det bli meget spennende å se hva kan utrette de neste årene i Norsk Travsport».

«Det er nok av utfordringer for oss men står vi sammen og jobber mot felles mål så er jeg sikker på at vi har en svært kompetent og endringsvillig organisasjon med oss. Konkurransen kommer utenfra og vi må rette all vår fokus mot å konkurrere med andre interesser og fokusere på innholdet i hva vi kan tilby de aktive, eiere, publikum og sponsorer».

«Om vi skal være konkurransedyktige i spillmarkedet, sponsormarkedet og oppnå sportslig utvikling fremover så vil det kreve mye av oss alle sammen. Jeg håper igjen at dette kan være starten på en ny tid og ikke minst så henstiller jeg til sportens samtlige aktører om å stå samlet om å profilere oss på beste måte».

Spørsmål kan rettes til styreleder Atle Larsen eller Generalsekretær Rune Gustavsen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013