Historiske tilbakeblikk

Trav og Galopp-Nytt råder over et unikt arkiv siden bedriften ble stiftet i 1949. På denne siden vil vi bla tilbake i historien og jevnlig publisere artikler og annet stoff som har stått på dagsorden

Kusketalentet

Svein Ove Wassberg tok sitt sjuende landschampionat som stallansatt i 2012. Her kan du lese en reportasje fra han var 23 år gammel og et friskt pust i banen.

Karsten var først til 2000

Frode Hamre har i år slått seiersrekorden til trenerlegenden Karsten Buer i antall seirer på stallen i løpet av ett år. Vi har vært i arkivene og funnet fram en artikkel fra 1970 der Karsten Buer hylles for å være først til 2000 seirer. I år ville Karsten Buer fylt 100 år.

Landaas æres

Ole A Landaas' æresløp kjøres for tolvte gang på Drammen lørdag, men hvem var han egentlig? Og visste du at han var delaktig i opphavet til Elding?

Fra programleder til TGNs banker

I morgen kusker han TGNs banker Moe Svarten på Leangen. For 17 år siden var det få som trodde Jan Martin Bjerring ville bli travtrener, inkludert ham selv. Les en reportasje fra da han var programleder på TvNorges travsendinger her.

Den evige optimist

Kjell Carlsen har vært en av de fremste ildsjelene i nordnorsk travsport gjennom tidene. I slutten av august sovnet han stille inn i sitt hjem. TGN har gjort et dykk i arkivet og funnet fram til en reportasje om Carlsen fra Årsrevyen 1990.

Pølsemakerens beste sesong

Etter å ha levd et nærmest anonymt liv i USA i vår og sommer, har Frode Fladen begynt å kjøre løp igjen i høst – og gjort det bra. TGN har gjort et dykk i arkivet og funnet fram en reportasje fra nitten år tilbake da Fladen (som er utdannet pølsemaker), var Bjerketrener og hadde sin beste sesong.

Det var en gang..

.. en svensk trener i grønne farger som høstet stor suksess med bakketrening som hovedprinsipp. 16 år etter denne reportasjen er skrevet har Åke Svanstedt fortsatt enorm suksess på travbanen, men han har flyttet, har ikke kaldblodshester i trening og trener på flatmark.

Forus for tjue år siden

Rex'n var i ferd med å avslutte løpskarrieren og Leif Johan Sevland (ordfører i Stavanger fra 1995-2011) var mannen som skulle styre Forus-skuta inn i 90-tallet. Les portrettintervju om ham og datidens utfordringer i vårt historiske tilbakeblikk.

Tjomslands valg

Øystein Tjomsland har høstet suksess mer enn noen annen travtrener denne sommeren og høsten. Vi har bladd i arkivene våre og funnet en reportasje om Tjomsland fra Årsrevyen i 1999, da han hadde gjennomført sin første sesong som trener.
- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013